MÜSİAD 2 MİLYON KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYAN BİR DERNEK

Batman Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bozooğulları Otel’de basın toplantısı düzenledi. düzenlenen toplantıda kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile MÜSİAD üyeleri katıldı.

Ekonomi Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 14:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

 

MÜSİAD 14 BİN’E  AŞKIN ÜYESİ  6 BİN 'E YAKIN İŞLETMEYİ TEMSİL EDİYOR

Toplantıda MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, MÜSİAD Batman Şubesi olarak yaptığı çalışmalar hakkında  bilgi verdi.Özdemir, “MÜSİAD 14.000'i aşkın üyesi ile 60.000'e yakın işletmeyi temsil eden yaklaşık 2 milyon kişiye istihdam sağlayan Yurt içinde 84, Yurt dışında 81 farklı ülkede 95 noktada toplamda 179 nokta ile hizmet veren; Üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlara ileten, takip eden bir sermaye platformudur,” dedi.

13 BİN ‘E YAKIN KİŞİ İSTİHDAM EDİLMEKTE

Özdemir,” Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat MÜSİAD’ın vazgeçilmez birinci önceliği olduğunun altını çizen Özdemir,”MÜSİAD Batman ana kademede 74 üye, Genç MÜSİAD ile beraber toplamda 120 üyemiz bulunmaktadır. Üyelerimizin işletmelerinde toplamda 13.000'i aşkın vatandaşımız istihdam edilmektedir,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.