Help Yetim 20 engellinin yüzünü güldürdü

Help Yetim 20 engellinin yüzünü güldürdü

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 15:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Almanya merkezli ve oradaki Türk vatandaşlar tarafından kurulan Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu, Türkiye'nin farklı illerinde tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engellilere yardım eli uzattı.

Başta depremde yaralanıp engelli kalan 100 vatandaşın ihtiyaçları karşılandı. Organizasyon kapsamında Batmanda da 20 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyeleri alan engelliler, büyük bir sevinç yaşadı.  Organizasyonun başkanı Cahit Ataş, "Bu tekerlekli sandalyeler, engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için küçük bir katkıdır. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek, bize büyük bir sevinç veriyor. Biz, Help Yetim olarak, Türkiye'de ve dünyada ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye devam edeceğiz" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.