‘Hizmet belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz’

‘Hizmet belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz’

Siyaset Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 13:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Mahalle başkanları ile bir araya gelerek mahallelerde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında istişare ve değerlendirmede bulunan Ceylan, mahalle başkanlarını mahalleleriyle ilgili taleplerini dinleyerek not aldı. Mahalledeki sorunlar ve kentin geleceği hakkında önemli konuların görüşüldüğü ziyarette konuşan Ceylan, Batman'ı hizmet belediyeciliği ile buluşturmak istediklerini söyledi.

‘ÖNEMLİ YATIRIMLARI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ’

31 Mart'ın hemen arifesinde ortak akıl ve istişareyle Batman'ı geleceğe hazırlamak ve önemli yatırımları şehre kazandırmak için çalışacaklarını ifade eden Ceylan, " Amacımız ve hedefimiz aziz şehrimize hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.  Ceylan, "Bizler Batman'ı güzel günlere taşıyabilmek adına kapı kapı, sokak sokak dolaşacağız. Halkımızın gönüllerine girebilme adına çalışmalarımızı yapacağız.”

‘KAPI KAPI, SOKAK SOKAK DOLAŞACAĞIZ’

31 Mart seçimlerinde işi ehline verdiğinizde adil olacağız. Her uygulamamızda adaletli bir şekilde her mahallemize eşit hizmet götürmeye çalışacağız. Hiç bir mahalle  arasında ayrım gözetmeksizin şehrimizi dürüst, şeffaf ve adil bir şekilde  yöneteceğiz." diye konuştu.  Mutlu ve müreffeh bir Batman ve toplum için çalışacaklarının altını çizen Ceylan,  "Belediyemizi değer üreten şehir anlayışıyla yönetip vizyoner projelerimizle şehri daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. " şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.