8. UGİK 8 Şubat’ta düzenleniyor

8. UGİK 8 Şubat’ta düzenleniyor

Gündem Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Genç MÜSİAD tarafından bu yıl 8.’si düzenlenecek olan Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi (UGİK), “Global Harmony” temasıyla 8 Şubat’ta Grand Cevahir Otel’de düzenlenecek.

UGİK 2024'ün Türkiye'nin 2. yüzyılının ilk genç iş insanları buluşması olma özelliğine vurgu yapan Genç MÜSİAD Batman Başkanı Metin Akyel, kongrenin ana teması olan "Global Harmony"yi şu şekilde açıkladı: “Jeopolitik konum, iklim, bölgesel savaşlar, pandemi ve ekonomik zorluklar gibi kavramlar ile; okuması, anlaması, beraber çalışması ve de ticaret yapması daha zor bir dünya üzerinde yaşıyoruz. “Global Harmony” (Küresel Ahenk) kavramını kendimize ana tema olarak seçme sebebimiz ise; bu karışıklık içerisinde, Türkiye olarak 2. yüzyılımızda “Türkiye Yüzyılı” söylemini de içinde barındıran, dokunduğumuz tüm alanlarda küresel ahengi sağlama mirası ve de yeteneğine sahip olmamızdır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.