HUSUMETLİ İKİ AİLE BARIŞTI

HUSUMETLİ İKİ AİLE BARIŞTI

Yaşam Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 12:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Sinika aşireti kanaat önderi iş adamı Bedrettin Nasıroğlu’nun girişimleri sonucu yaklaşık bir ay önce iki aile arasında çıkan olayda bir vatandaş hayatını kaybetmişti, olayın ardından iki aile arasında başlayan husumet Nasıroğlu’nun petrolünde Verilen Yemek Sonrası barış ile son buldu.

Sinika aşireti kanaat önderi iş adamı Bedrettin Nasıroğlu ve Bidili Şeğo aşireti kanaat önderi İş adamı Osman Şahin güven,  Güner Aileleri arasında bir ay önce çıkan olayda bir kişi hayatını kaybetmişti, bir kişi ise yaralanmıştı. iki aile arasında başlayan husumeti sonlandırmak için iş adamı Bedrettin Nasıroğlu’nun petrolünde 300 Davetlinin Katılımıyla barış yemeği verildi, verilen yemekte Güner ailelerini bir araya getiren Nasıroğlu ve Güven barış yemeği sonrası barıştırıldı.

 

Verilen barış  yemeği  sonrası Barış ve sulhun önemine vurgu yapan iş adamı Bedrettin Nasıroğlu, aile büyüklerinin sağ duyulu davranıp hassasiyet göstermesi nedeniyle onlara teşekkür ederim  ayrıca İki aile arasındaki barışın daimi olmasını dilerim ,bugün burada güzel bir barış yemeği  oldu, inşallah bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın arasında bundan sonra olabilecek bu tür hadiselere de örnek olur " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.