‘TÜVTÜRK araç sahiplerini çileden çıkarıyor’

‘TÜVTÜRK araç sahiplerini çileden çıkarıyor’

Gündem Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 17:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, TÜVTÜRK araç muayene istasyonunda oluşan uzun kuyruklar ve 30-40 gün sonrasına verilen randevular araç sahiplerini çileden çıkardığını belirtti.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Turan; “Araç sahiplerine keyfi olarak git-gel yaptırılıyor. Araç sahiplerine sürekli randevu saatleri aşılanıyor. Randevu alarak aracını muayene istasyonuna götüren vatandaşlar, saatlerce beklemek zorunda bırakılıyor. Araç sahipleri verilen randevu saatlerine uymayan muayene istasyonu yetkililerine sitem ederken, yetkililerin umursamaz tavırları ise her kesimin tepkilere neden oluyor. Sürekli sorunlar ile gündeme gelen TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonunda muayene ücretlerinin yüksek olması ise ayrı bir sorun olarak araç sahiplerinin karşısına çıkıyor. Güncel araç muayene fiyatları, ise bin lirayı geçiyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.