Yüzmede Finale kaldılar

Yüzmede Finale kaldılar

Gündem Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Liseler (Gençler) arası yüzme kızlar il şampiyonasında birinci olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kız yüzme takımı, aynı başarıyı grup müsabakalarında da gösterdi. 

Yüzme antrenörleri eşliğinde eğitim olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kız yüzme takımı, Gaziantep ilinde 12-15 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılan grup müsabakalarında derece yaparak, 23-25 Şubat 2024 tarihleri arasında Bursa ilinde yapılacak olan Türkiye finallerinde ilimizi ve okullarını temsil etmeye hak kazandılar. Okul Müdürü Atilla Özçelik, yüzme branşınının önemine ve faydasına değinerek, okul takımlarının finalde de başarılı olacağına inandıklarını söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.