‘TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır’

‘TPAO ve TPIC ilimizin talihini belirleyen kuruluşlardır’

Siyaset Yayın: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2023 16:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TPAO ve TPIC Bölge Müdürleri ziyaretlerinde, TPAO ve TPIC’in Batman’ın talihini belirleyen kuruluşlar olduğunu belirterek, TPAO’nun petrol şehri Batman’ı Batman yapan köklü bir geçmişe sahip olan kuruluşlardan biri olduğunu kaydetti.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ve Turkish Petroleum International Anonim Şirketini ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir yapılan görüşmeden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, çalışmaları hakkında Milletvekili Ramanlı’ya bilgi verdi. Yeni saha çalışmaları konusunda TPIC Batman Bölge Müdürü Ergin Yavaş da Şırnak’ta bulunan yeni kuyular hakkında genel bilgilendirmede bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.