Nasıroğlu ve Tunç’tan esnaf ziyareti

Nasıroğlu ve Tunç’tan esnaf ziyareti

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 16:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat  Nasıroğlu ve Fırat Tunç seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Şehrin farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Nasıroğlu ve Tunç esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Nasıroğlu ve Tunç, farklı meslek gruplarının yer aldığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarındaki esnafı ziyaret edip esnafın sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Hayırlı işler temennisinde bulunan Nasıroğlu, ziyaret esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbet edip taleplerini dinledi.

Ziyarette esnafın sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Nasıroğlu ve Tunç ziyaret esnasında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.