SAADET PARTİSİ ADAYI ÇİFTÇİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

SAADET PARTİSİ ADAYI ÇİFTÇİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 20:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

SAADET PARTİSİ ADAYI ÇİFTÇİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

1994 yılında yerel seçimlerinde Batman'ın Beşiri ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Çiftçi, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden ilçede Saadet Partisinden Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet partisin ’den Beşiri Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi, ve yöneticileri Gazetemizin haber Müdürü Şehmus Ustabaşını ziyaret etti.

Gazetemize açıklama yapan Başkan adayı Ahmet Çiftçi,31 Mart Yerel seçimlerde Beşiri’den adayım ve seçmen bana evet derse birçok hizmetlere imza atacağım, öncelikle Belediye Tabelasını kaldırıp Rüşvet Alanda verende melundur tabelasını asacağım, ilçesinin sorunlarını yakinen biliyorum. Belediye Başkanı seçildiğim taktirde ilçeye 1000 kişilik modern bir caminin yanı sıra yıllarca kangren halini alan çevre sorunu , yeşil alan ve parklar, imar, şehir içi ulaşım ve temizlik sorunlarına kesin çözüm getireceğim. En önemlisi de yapılacak bu hizmetlerle birlikte ilçenin nüfusunu 50 bine çıkaracağız. Amacımız ilçemizi yeniden canlandırmak ve bir cazibe merkezi haline getirmektir'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.