Nasıroğlu köyleri gezip Erdoğan’a destek istiyor

Nasıroğlu köyleri gezip Erdoğan’a destek istiyor

Siyaset Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Gercüş ilçesi ve beldelerine ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti  Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimi için ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Nasıroğlu Gercüş ilçesi ile Yolağzı ve Kayapınar beldelerinde  vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun geçen bir seçim sürecinin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'nci tur oylaması için saha çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Nasıroğlu şunları söyledi: "İnşallah 14 Mayıs'ta açık ara farkla önde tamamladığımız Cumhurbaşkanlığı seçimini de 2'nci turda da daha yüksek oy oranıyla önde tamamlayarak  Türkiye Yüzyılı’nın inşasına omuz verelim. Bu seçim hepimiz için önemli. Neden önemli?  Çünkü Türkiye'yle mücadele etmek isteyenlerin, Türkiye'nin yolunu kesmek isteyenlerin, Türkiye'yi istikrarsızlığa ve kaosa itmek isteyenlerin de mücadelesi bitmedi. Onlar da 28 Mayıs'ı bekliyorlar. Bu nedenle bu seçim çok önemli"

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.