Öğrenciler keyifli bir gün geçirdi

Öğrenciler keyifli bir gün geçirdi

Eğitim Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile diğer paydaş kurumlarla yürütülen 'Ben de Varım’ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Binatlı Köyü, Yaylıca Köyleri ile tarihi antik kent Hasankeyf’ten gelen 450 öğrenci Batman’da konuk edildi. Ailelerinden alınan izinle, köylerinden otobüsle alınan öğrenciler Batman’ın farklı yerlerinde gezdirilerek keyifli bir gün yaşadı.

450 ÖĞRENCİ BATMAN’I GEZDİLER

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sinema Salonu’nda animasyon filmi izleyen çocuklar ardından müzeyi gezdiler. Hafta sonu Batman’ın güzide takımlarından biri olan TPAO Batman Petrolspor ile Anadolu Üniversitesi'nin karşı karşıya geldiği maça taraftar olarak ağırlanan çocuklar 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarıyla Batman Şehir Stadyumunu adeta inletti.  Öğrenci ve öğretmenler, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.