57 okul ve 171 öğrenci yarışmaya katıldı

57 okul ve 171 öğrenci yarışmaya katıldı

Eğitim Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 16:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından "Her Yerde Matematik" anlayışıyla başlatılan "Matematik Seferberliği" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Matematik Dostları" temalı yarışma Batman Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. "Matematik Dostları" yarışmasına Batman'ın merkez ve köylerinde bulunan ortaokullar katılım sağladı. Toplamda 57 okul ve 171 öğrenci, matematik sevgisiyle dolu bir atmosferde yarışmaya iştirak etti.

Yarışma etkinliğine, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın yanı sıra Şube Müdürleri Akın Arı ve Hacı Arslan, Milli Eğitim Müdürlüğü Matematik Proje Ekibi, öğretmenler ve öğrenciler de heyecanla katıldı. İki saat süren yarışmada, her okuldan üç öğrenci, matematik becerilerini sergiledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.