Siyasetin genç ve dinamik ismi

Siyasetin genç ve dinamik ismi

Siyaset Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 14:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçiminde AK Parti’den milletvekili adayı iş insanı Fırat Tunç, seçim çalışmalarında gösterdiği gayret ve samimiyeti halkın adeta yüreğine dokundu. Kısa sürede halkın sevgisini kazanan Tunç, siyaset dışında da kendi memleketine hizmet etme konusunda da takdir topluyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi artık geride kaldı. Batman’da adaylar 40 gün boyunca çalışma yürüterek seçime hazırlandı. Seçime hazırlanan milletvekili adayları arasında ise en dikkat çeken ise AK Parti 5. Sıra Batman Milletvekili Adayı Fırat Tunç oldu. kendi memleketine sadece hizmet etme aşkıyla siyasete giren iş insanı Fırat Tunç, seçim kampanyası buyunca sanki birinci sıra milletvekili adayıymışçasına çalışmalarını yürüttü.

HALKIN YÜREĞİNE DOKUNDU

Siyaset dışında da birçok Batmanlıya iş vererek istihdamlarını sağlayan Tunç, kendi memleketine daha çok hizmet etmek için girdiği siyasette daha çok insana ulaşarak yüreklerine dokundu. Birçok köy, belde, kasaba, ilçe ve mahalleyi gezen Tunç, burada halkla olan samimi diyaloğu ile adeta gönüllerde taht kurdu. Milletvekili seçiminde partisinin oyunu yürüttüğü çalışmaya artıran Tunç, makam mevkiye önem vermeden seçimden sonra da kendi hemşehrilerine hizmet etme anlayışını yürüten sayılı adaylardan biri olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.