‘El birliğiyle çalışacağız’

‘El birliğiyle çalışacağız’

Siyaset Yayın: 28 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.09.2023 17:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kurum, STK ve meslek odaları ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kentin sorunlarını çözmek için el birliğiyle çalışacaklarını kaydetti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ve STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaret programı kapsamında Batman OSB ve BESO’yu ziyaret etti.

“İŞSİZLİK SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM ÜRETMELİYİZ”

Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’yi ziyaret eden ve OSB'nin gelişimi, mevcut sorunlar ve yeni yatırımların kente kazandırılması ile ilgili konular hakkında OSB Müdürü Zeynep Akbel’den bilgi alan Ramanlı, yaşanan sorunların ivedilikle çözüme kavuşması ve kentin işsizlik sorununa kalıcı çözümler üretmek başta olmak üzere kentin sorunlarını çözmek için el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti. Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO)’yu ziyaret eden Ramanlı, BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi tarafından karşılandı. Ziyarette esnaf ve sanatkârların sorun, ihtiyaç ve talepleri ile ilgili Ramanlı'ya bilgi veren BESO Başkanı Çiftçi, Çarşı merkezde trafik sorunun giderilmesi yönünde kentsel dönüşüm projelerinin Şirinevler ve Cumhuriyet Mahallesi'nden başlanmasının faydalı olacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.