NASIROĞLU VE GÜR İKİ OKUL ZİYARET ETTİ

NASIROĞLU VE GÜR İKİ OKUL ZİYARET ETTİ

Eğitim Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 15:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu,Beraberinde Batman Ak Parti İl Başkanı Akif Gür,   Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ettiler ziyarette okulları gezip öğrenci ve eğitmecilerle sohbet ettiler .

İki gündür Batman’da çeşitli ziyaretleri gerçekleştiren Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, bu gün AK Parti İl Başkanı Akif Gür, ve  Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile birlikte TOBB Güzel Sanatlar Lisesi ve Piri Reis Mesleki ve Teknik Lisesini ziyaret ederek Dijital Sektörde Ben de Varım Projesi (DSB) uygulama alanlarını inceledi.

 

Nasıroğlu, ve Gür, Dijital Sektörde Ben de Varım Projesi" merkezlerini ziyaret ederek, proje kapsamında eğitici eğitimi alan öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

Burada Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan yazılım ve kodlama eğitim merkezi’nde eğitici eğitimi alan öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulundu.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Nasıroğlu, ve Gür daha sonra Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinde kurulan dijital tasarım eğitim merkezini ziyaret edip animasyon ve oyun karakteri eğitimi süreci hakkında bilgi aldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.