Döviz ve altında yükselişle birlikte kuyumcular çarşısında hareketlilik

Döviz ve altında yükselişle birlikte kuyumcular çarşısında hareketlilik

Ekonomi Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Altın ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik Batman'daki kuyumcular çarşısında da hareketliliğe neden oldu. Batmanlı kuyumcular, altın ve döviz fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle bazı vatandaşların yastık altındaki altını bozmaya yöneldiğini bazılarının da altın alarak yatırım yaptıklarını söyledi.

Piyasalar seçimlerin sonuçlanmasıyla hareketlenirken, döviz kurunda 8 Haziran'da rekor geldi. Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları yükselişe geçti. Gram satış fiyatı yine tüm zamanların rekorunu kırdı. 

Altın ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik Batman'daki kuyumcular çarşısında da hareketliliğe neden oldu. Batman'daki kuyumcu esnafı, yükselişle birlikte “altını bozan da, alanda oluyor” diyerek yükselişle birlikte altın alan vatandaşların sayısı daha olduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.