LEZZETİN ADRESİ ÇORBACI HALİM EFENDİ’DE

Birçok lezzet harikasını bir arada bulunduran ve Bu yıl hizmete giren Çorbacı Halim Efendi isimli iş yeri iki katlı yeriyle, ferah ve nezih mekânıyla siz değerli Batman Halkına eşsiz damak zevkini yaşatıyor.

Gündem Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 20:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Yeni Siirt Çevre yolu TPAO Bulvarı park esenken altı Dünya Hastanesi karşısında bu yıl hizmete giren Çorbacı Halim Efendi isimli iş yeri deneyimli ustalarıyla damak tadınıza uygun zengin mutfağıyla siz değerli Batmanlıların hizmetinde.

 Konuyla ilgili Gazetemize bilgi veren iş yeri sahibi Halim Kaplan,” iş yerimiz 7/ 24 saat açık olup bekar ve aile yerimiz mevcut, hünerli usta ellerle günlük olarak Şırdan, Bumbar,Kelle paça,Çorba,İşkembe ve birçok ızgara çeşitlerimizle nezih bir ortamda ve deneyimli personelimizle hizmet sunmaktayız,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.