Müjdeci: Batman depreme ne kadar hazırlıklı

Müjdeci: Batman depreme ne kadar hazırlıklı

Gündem Yayın: 02 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.03.2023 14:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında Batman'da vatandaşlar da deprem ile ilgili endişe yaşıyor. DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ise Batman’ın depreme ne kadar hazırlıklı olduğunu sorusunu sordu.

Batman'ın depreme ne kadar hazır olduğunun kamuoyu ile paylaşılması gerektiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Maalesef Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrasında ilgili kamu kurumlarının depreme ne kadar hazırlıksız olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Özellikle liyakatsiz kadrolar, yetersiz denetimler ve organizasyon eksikliği ile birleşince felaket kaçınılmaz oldu. Kamu kurumlarının tatbikat adı altında yaptığı onca çalışmanın da deprem anında hiçbir faydasını göremedik. Batman her ne kadar ciddi derecede bir fay hattına sahip olmasa da çevresinde birçok riskli fay hattı olduğu yadsınamaz bir gerçek. Bu sebeple ilgili kamu kurumlarının bölgemizde yaşanabilecek bir depreme her an hazır olması gerekiyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.