Nasıroğlu ‘Önceliğimiz hizmet’

Nasıroğlu ‘Önceliğimiz hizmet’

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 14:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Lokal açılışında konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Gercüş'e büyük kıymet verdiklerini ve Gercüş'te son derece kıymetli şahsiyetlerin yetiştiğini söyledi.

Nasıroğlu, "Bizim atom karıncamız var, Gündüz Günaydın başkanım, tabi birçok adayımız vardı ama kısmet onunmuş. Biz inanıyoruz ki belediye başkan adayımız Gercüş'e çok hizmet edecek. Geçen dönem güzel hizmetleri oldu ama yeterli değil. Biz onun elinden tutacağız, omuz omuza vereceğiz ve bu kardeşimizin yeni dönemde çok güçlü bir şekilde Gercüş'e ve köylerine ciddi bir destek sağlayacağız. Bizim için Kayapınar da önemli, Yolağzı da önemlidir. " dedi.

‘HER YERE HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Her tarafa hizmet götürmek için var güçleriyle çalışacaklarını aktaran Nasıroğlu, gençlere ve çocuklara güzel bir eğitim ve gelecek hazırladıklarını anlattı. Nasıroğlu, Batman'ı ve  Gercüş'ü, köyleriyle,Türkiye'nin en iyi noktalarına taşıyacağız. Tabi öncelikle hizmet getireceğiz. İnsanlarımıza iyi yaşam koşulları oluşturmak zorundayız. Belediyeciliğin temelinde de bu vardır. Dolayısıyla, sizlerin hayat konforunu arttırdıkça, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırladıkça, büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bizim de temel hedefimiz, en büyük arzumuz, bu konuda daha iyi yerlere nasıl gelebiliriz? Diye kendimizle yarış içerisindeyiz." ifadelerini kullandı. İslam coğrafyasında büyük acılar ve trajedilerin yaşatılmaya çalışıldığının altını çizen Nasıroğlu, Ortadoğu'da, oynanan oyunları bozabilecek tek ülkenin Türkiye olduğunu vurguladı. Lokal açılışına AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ve partililer de katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.