İÇİMİZİ ISITACAK BİR HABER

Batman Bahçelievler mahallesinde 40 yıllık ayakkabı tamirciliği yapan esnaf, Salih Bayar soğuk havada kaldırımda uyuyan sokak köpeğini kendi iş yerine alarak üstünü kendi iş yeri elbisesi ile ısıttı.

Yaşam Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 11:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

40 yıldır Batman Bahçelievler mahallesinde her türlü ayakkabı tamirciliği yapan ve aynı zamanda hayvanseverliğiyle bilinen Salih Bayar, isimli esnaf sabah iş yeri önünde titreyen sokak köpeğini o halde görünce dayanamayıp kendi iş yerine alıp kendi çalıştığı iş elbisesini örtüp onu ısıtmaya çalıştı.

“BU CANLARA SAHİP ÇIKALIM”

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Salih Bayar,”  Sabah iş yerimi açtığı sırada köpeğin titrediğini fark ettim, ve titreyen köpeği kendi iş yerime alıp önce kendi çalıştığım iş yeri elbisemi üstüne örttüm ardından ona köpek maması ve su verdim, bu canlara sahip çıkalım onlara bir kap su ve çöpe atacağımız yiyecekleri onlara verelim,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.