Arıcılara 50 adet kovan dağıtıldı

Arıcılara 50 adet kovan dağıtıldı

Gündem Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Vali Ekrem Canalp’in destekleriyle “Batman İlinde arıcılığın geliştirilmesi ve Bal üretiminin arttırılması projesi “kapsamında Hasankeyf ilçe Kaymakamı Mehmet Ali İmrak’ın koordinasyonunda Kovan dağıtım programı gerçekleştirildi.

Programda Hasankeyf’te arıcılık ve bal üretiminin geliştirilmesi için hayata geçirilen “Arıcılık Geliştirme Projesi” kapsamında Kaymakam İmrak tarafından arıcılık ile uğraşan 5 vatandaşımıza 50 adet kovan teslim edildi. Kaymakam İmrak yaptığı açıklamada “Arıcılık ile uğraşan vatandaşlarımızın arıcılık faaliyetlerini daha bilinçli yapması, daha verimli bal üretimi ve Hasankeyf’te üretilen balın piyasada hak ettiği değeri bulması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Ekrem Canalp’e teşekkür ederiz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.