VATAN PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI MAHŞUK ÖZCAN OLDU

VATAN PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI MAHŞUK ÖZCAN OLDU

Siyaset Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 10:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Vatan partisi Batman Merkez ilçe teşkilatı hafta sonu vatan partisi il başkanlığında yapılan kurultayda 21 delegenin katılım yaptığı seçimde tek liste ile merkez ilçe Başkanlığına Mahşuk Özcan ve ekibi seçildi.

 

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Vatan partisi Batman il Başkanı İrfan Coşkun,” hafta sonu kendi binamızda yaptığımız kurultay seçiminde tek liste ile merkez ilçe Başkanlığına Mahşuk Özcan ve ekibi seçildi.

Yapacağımız kurultay seçimlerinde Hasankeyf ve Beşiri ilçe teşkilatlarında hazır durumda getirmek üzereyiz  şu an çalışmalarımız devam ederek en kısa zamanda iki ilçemizin ‘de kurultaylarını yapacağız.

Öte yandan Sason, Kozluk ve Gercüş için de çok sayıda başvuru var, şu anda değerlendirmeleri yapıyoruz.

 Partimize şu an yoğun talep var üye sayımız her geçen gün artıyor inşallah güzel çalışmalara hep beraber imza atacağız İl başkanı olarak sayın mahşuk Özcan beye ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dilerim,” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.