MHP KENDİ LOGOSUYLA SEÇİME GİRİYOR

MHP KENDİ LOGOSUYLA SEÇİME GİRİYOR

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman İl Genel Meclis Üyeliği Aday listesi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi kaynakları, partilerinin Batman’da İl Genel Meclisi düzeyinde kendi logolarıyla seçime gireceğini kamuoyuyla paylaştı. Kesinleşen listeleri açıklayan parti organları, aynı zamanda 31 Mart seçimlerinde iddialı olduklarını, bir kez daha belirtti.

‘’HİÇBİR SEÇİMDE İDDİASIZ OLMA GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK’’

Listenin açıklanmasıyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Muhammed Arif Çetin: ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de iddialıyız. Çünkü biz köklü ve güçlü bir partiyiz. Zira hiçbir seçimde iddiasız olma gibi bir lüksümüz yok. Olamaz. Listemizin önce Batman sonra da tüm ülke için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, aday arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum.’’ diyerek, iddialarını yineledi.

Milliyetçi Hareket Partisi, Batman İl Genel Meclis Üyeliği Aday Listesi

NECAT YAVUZ: İŞ İNSANI

HASAN ÇAKIR: UZMAN DOKTOR

İSLAM ÇİFTÇİ: İŞÇİ

KAAN BOZKURT: İŞÇİ

ÜMİT ALTUN: İŞ İNSANI

SAMİ İBRİ: ESNAF

MENEKŞE DOĞAN: HEMŞİRE

MURAT YAVUZ: ESNAF

OZAN KAYA: İŞÇİ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.