Güney Grup Otomotiv bayiliği yeniledi: İSTİHDAM ARTACAK

Güney Grup Otomotiv bayiliği yeniledi: İSTİHDAM ARTACAK

Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Volkswagen Yetkili Servisi Güney Grup Otomotiv yöneticileri, Skoda yetkili servis ve yedek parça bayiliği sözleşmesi öncesi yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Volkswagen Servis Müdürü Hüseyin Güney ile Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Birol Caner hazır bulundu.

“İSTİHDAM SAĞLANACAK”

Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Birol Caner yaptığı bilgilendirmede: "Volkswagen Yetkili Servisi Güney Grup Otomotiv olarak Volkswagen standartlarına ve kurumsal kimliğine uygun olarak, müşterilerimizin servis, Volkswagen orijinal yedek parça ve aksesuarları alanında hizmet verdiği Batman ilindeki, plazasında 2009 Nisan ayı itibari ile hizmet vermeye başlamıştır. Müşteri memnuniyetinin esas alındığı bir hizmet anlayışı ile tüm beklentilere eksiksiz bir biçimde cevap vermektedir. Konularında uzman ve eğitimli 45 kişiden oluşan personeli ile çözüm odaklı yaklaşımıyla hizmet vermektedir. Müşterilerinin, Volkswagen sahibi olmanın ayrıcalığını her platformda hissedilebilmesi için, her geçen gün kalite standartlarını yükseltiyoruz. Bu bağlamda Batman ve çevre illerin grubumuzdan beklentisi artmış bulunmaktadır. Bizde bu beklentilere kayıtsız kalamadık ve Yüce Auto AŞ ile Skoda Yetkili Servis ve Yedek Parça bayiliği sözleşmemizi imzalamış bulunuyoruz. Ülkenin ekonomik başarısında ve gücünde istihdamın önemli bir yeri var. Zira istihdam arttıkça iş gücünün üretime katılımı da yükselir. Buna bağlı olarak işsizlik azalır ve üretim faktörlerinin etkin kullanımı sağlanır. İşsizlik oranı, gelişmişlik düzeyini belirleyen unsurlar arasındadır. Bu anlaşma ile servis kadromuz 60 kişiye çıkacak, istihdam konusunda Batman’a fayda katacağız” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.