3'lü Projenin ilk etabı tamamlanıyor

3'lü Projenin ilk etabı tamamlanıyor

Gündem Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Vali ve Belediye Başkan V. Ekrem Canalp, daha önce düzenlenen Mahalle Buluşmalarında vatandaşlarla yapılan istişarelerde ortaya çıkan talepler doğrultusunda, Belde ve Çamlıtepe Mahalleleri arasında bu projenin hayata geçirilmesi talimatını vermişti.

Batman Belediyesi tarafından yürütülen ve Belde ile Çamlıtepe Mahallelerini birbirine bağlayacak olan hemzemin geçit, alt geçit ve üst geçit projelerinin ilk etabında tamamlanma aşamasına gelindi. Toplamda 2 km uzunluğundaki bu önemli yol projesinin ilk bölümünde sona yaklaşılmış olması, bölge sakinleri için sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

HEMZEMİN GEÇİT, ALT VE ÜST GEÇİT ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, projenin ilk etabı olan ve Belde Mahallesi Hüseyin Oğuzcan Parkı'ndan TPAO Bulvarı'na kadar uzanan 850 metrelik ve 15 metre genişliğindeki yolda açma ve genişletme çalışmalarının neredeyse tamamlandığını ifade etti. Yolun tamamlanması ile birlikte, Belde ve Çamlıtepe Mahalleleri arasındaki ulaşım daha kolay ve güvenli hale gelecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.