Cudi Mahallesi asfaltlandı

Cudi Mahallesi asfaltlandı

Gündem Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 16:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Batman’ın her mahallesinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Batman Belediyesi Cudi Mahallesi’nde de asfalt çalışmalarına başladı.

Batman Belediyesi, ilk olarak Cudi Mahallesi; 3530, 3567 ve 3528 nolu sokaklarda hazırlıklarını tamamlayarak asfaltlama çalışmalarına başladı. Muhtar ve mahalle sakinlerinin taleplerini olumlu değerlendiren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Cudi Mahallesi’nde titiz bir çalışma gerçekleştirmesi talimatı verdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, söz konusu sokaklarda altyapı çalışmalarının ardından vatandaşlara kış öncesi çamursuz, çukursuz bir ortam hazırlamanın gayreti içerisine girdi. Devam eden Cudi Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarında; 1 finisher, 2 silindir, 7 kamyon, 1 arazöz, 1 freze, 12 personel görev alırken, yaklaşık 3,5 kilometre uzunluğunda olan asfalt çalışmalarında 4 bin ton asfaltın kullanılacağı hesaplandı. Sokak asfaltlama çalışmalarında bugüne kadar 2.500 ton asfalt kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.