Yeni şehir Mahallesine taziye evi

Yeni şehir Mahallesine taziye evi

Gündem Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı tarafından Yenişehir Mahallesi'nde (Emekli TOKİ) yapımı devam eden Hacı Fehime Ekinci Taziye Evi kısa bir zamanda hizmete girecek.

İş insanı Hüseyin Ekinci tarafından 2022 yılında kurulan Hacı Abdurrahman Ekinci Vakfı, topluma yönelik yardımların somut bir örneği olan Taziye evini, mahalle sakinlerinin hizmetine kazandırıyor. 400 metrekare alandan oluşan modern taziye evi sayesinde mahalle sakinlerinin acı ve kayıplarını paylaşabilecekleri, bir araya gelebilecekleri bir merkez olma özelliğini taşıyor. Vakfın Batman temsilcisi Hüseyin Ezgin: “taziye evi 400 metrekare olup iki kattan oluşuyor. Taziye evinde bay ve bayanların yerleri ayrı olacak. Taziye evi içerisinde yemekhane, mescit ve çay ocağı da mevcut olacak. Yaptığımız taziye evi en kısa zamanda vatandaşların hizmetine girecek” diyerek yaptığı açıklamada, bu ve benzeri faaliyetlerle toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın önemini vurguluyor. Ayrıca. Vakfın Çocuk Evleri’ne yaptığı yardım çalışmaları, toplumun her kesiminden takdir topluyor ve gelecek nesillere örnek olacak yardımlaşma faaliyetlerinde bulunuyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.