“Amaçları hizmet değil, ranttır”

“Amaçları hizmet değil, ranttır”

Gündem Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 15:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News


Batman Minibüsçüler Odası Başkanı Şeref Göymen, minibüsçü esnaflarıyla bir araya gelerek yaşanılan sorunlara dikkat çekti. 
Başkan Göymen, 19 Mayıs hat başkanı Bahri Gül,  mobil hat başkanı Fahrettin Taşan,  Yeşil evler hat başkanı Nevzat Gönkek, İpragaz hat başkanı Şehmus Gökalp, 206 evler kopretif başkanı Hayretin Geçit ve 51 nolu üniversite hat başkanı Şerin Taş ile bir araya geldi. Toplantı sonrası şehir içi toplu ulaşımını yapan minibüsçü esnaflarıyla durum değerlendirmesi yapan Başkan Göymen, “30 yıldır toplu taşımacılığı yapmaktayız. Biz zaten para kazanmıyoruz. Üç dört ayda bir ekip oluşmuş Batman’da il trafik komisyonuna dilekçe verip şehir içi hat açmaya çalışıyorlar. Bununla ilgili Sayın Valimize il trafik komisyonu ve başkan ve üyelerine sesimizi iletmek istiyoruz. Bunların amacı hizmet değil rant sağlamaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.