ESAT EKREMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

ESAT EKREMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 16:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettiren Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu’na, Peygamber sevdalıları Platformu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Her yıl olduğu gibi; bu yılda Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın düzenlediği etkinliklerde 30 minibüs ile destek vererek eşlik eden İş insanı Esat Ekremoğlu, her zaman Batman halkının hizmetinde olduklarını söyledi. Teşekkür Plaketini Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ve Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Nurettin Teymur’dan alan Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu; “Dün olduğu gibi, bugünde ve yarında destek vermeye devam edeceğiz. Bir Batmanlı olarak elimizden geldikçe halkımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza imkânlarımız ölçüsünde destekleyeceğiz. İslam dinimize ve Peygamber efendimizi o güzel isminin hatırına her zaman katkı sunacağız. Bu tür sosyal ve hayır işlerinde herkesin birbiriyle yarışması gerekir. Allah emeği ve katkısı olan herkesten razı olsun.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.