Genç Müsiad 8. Uluslararası iş insanları kongresinde

Genç Müsiad 8. Uluslararası iş insanları kongresinde

Gündem Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Genç MÜSİAD’ın marka etkinliği Uluslararası Genç İş İnsanları Kongresine (UGİK 2024) katılım sağladı. 'Global Harmony' temasıyla 8. Şubat'ta Grand Cevahir Otel'de düzenlenen etkinlikte 40’tan fazla ülkeden konukların katılımıyla Türkiye'nin 2. yüzyılının ilk genç iş insanları buluşması gerçekleştirildi.

‘KÜRESEL FIRSATLAR ve KOLLEKTİF GİRİŞİMCİLİK ALANINDA ÖNCÜ OLACAĞIZ’

Toplantı sonrası gazetemize konuşan Akyel, kongrede ele alınan konular hakkında şunları belirtti: “Bu kongrede; kendi ticaretimiz, kendi şehrimiz, kendi ekonomimiz ve kendi gerçeğimiz dışında; diğer insanlarla karşılıklı bağımlı olduğumuzu vurguladığımızı belirtmek isterim. Vahşi bir küreselleşmenin ötesinde ahenkli bir dünya ile; barışın, diplomasinin, insan medeniyetinde olan ilerlemenin, maddi unsurların ötesinde de olabileceğini konuşmak, hedefler koymak ve o hedeflere kolektif bir şekilde yürüme amacındayız. Tüm bunlar bize iş dünyasının bilinmeyen kapılarını aralayacak. Bizler Genç Müsiad Batman ailesi olarak, Şehrimizdeki girişimciliğe öncü olmaya devam edeceğiz ve kollektif girişimcilik ruhunu her zaman ayakta tutacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.