DEVA’DA VEKÂLETEN ATAMA

DEVA’DA VEKÂLETEN ATAMA

Gündem Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci’nin il başkanlığından istifasının ardından boşalan koltuğa vekâleten Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz atandı.

YILMAZ VEKÂLETEN ATANDI…

DEVA Partisi İl Başkanlığı görevini 3,5 yıl sürdüren Melik Müjdeci’nin istifasının ardından DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından atama gerçekleşti. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin tarafından yapılan açıklamada, “Batman İl Başkanı Melik Müjdeci görevinden istifa etmiştir. Genel merkezimiz tarafından yeni bir tasarruf yapılana kadar Demokrasi ve Atılım Partisi Batman İl Başkan Vekili olarak Şehmus Yılmaz görevlendirilmiştir” dedi. Daha önce çeşitli STK’larda görev alan, Yeşilay Batman İl Başkanlığı ve YEDAM kuruculuğunu yapan Şehmus Yılmaz, 3,5 yılı aşkındır DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığını yürütüyordu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.