Ramanlı: “Hazırsanız Biz Başlıyoruz!”

Ramanlı: “Hazırsanız Biz Başlıyoruz!”

Gündem Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, Ulu Camii’nde sabah namazı kılarak seçim çalışmasına start verdi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi Başkan adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmasına başladı. Batman Ulu Camii’nde sabah namazı kılarak seçim çalışmalarını başlatan Ramanlı, namaz sonrası Çarşı ve Meydan mahallesinde açık olan esnaf ve yolda gördüğü vatandaşlarla sohbet etti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ramanlı şu ifadeleri kullandı: “Hazırsanız, biz başlıyoruz. Şehrimizin en eski camilerinden olan Ulu Camii'nde kıldığımız sabah namazı ile seçim çalışmalarımıza "Bismillah" dedik. Halkımızın güçlü desteğiyle, Rabbimize olan inancımızla ve kalbimizdeki hizmet aşkıyla yola çıkıyoruz. Rabbim utandırmasın. Sabahın nurundan gecenin ayazına durmadan memleket için çalışmak bize güç veriyor. Güçlü bir teşkilat ile yorulmak yok #BATMAN için gayrete devam diyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.