HÜDA PAR’dan teşekkür

HÜDA PAR’dan teşekkür

Gündem Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, “Aksa Tufanına Destek Mitingi”ne yoğun katılım ve destekten dolayı Batman halkına teşekkür mesajı yayımladı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yayımladığı mesajla hafta sonu düzenledikleri “Aksa Tufanına Destek Mitingi”ne gösterilen ilgi, yoğun katılım ve destekten dolayı teşekkür etti. Şahin mesajında, “12 Ekim Pazar günü İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz ‘Aksa Tufanına Destek Mitingi' için alan tahsisinde destek olan Sayım Valimize ve güvenlik görevini sağlayan Emniyet Teşkilatı mensuplarına, mitingimize iştirak eden ve destek veren Siyasi Parti Başkanları ve tabanlarına STK Başkanları, üye ve gönüllülerine, alimlerimize, kanaat önderlerine, basın mensuplarına, kadın-erkek, küçük-büyük bütün kardeşlerimize şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.