HÜDA PAR’a taziye ziyaretleri

HÜDA PAR’a taziye ziyaretleri

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 13:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na yapılan saldırıda İl Sekreteri Sacit Pişgin’inyaşamını yitirmesi nedeniyle HÜDA PAR teşkilatlarına taziye ziyaretleri yapılıyor.

AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür başkanlığında Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Tural, Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve partililer, HÜDA PAR’a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulunarak, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Daha sonra Özgür Der Batman Şubesi Başkan Yardımcısı Şefik Sevim ve yönetim kurulu üyeleri HÜDA PAR’a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulundu. AK Parti ve Özgür Der heyetlerini HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, Merkez ilçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer kabul etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.