NASIROĞLU, ADEM’İ ZİYARET ETTİ

Kentte çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Pınarbaşı Aile Destek Merkezi'ne (ADEM) ziyarette bulundu.

Yaşam Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 11:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Milletvekili Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan’la beraber Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren ADEM’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Destek merkezinde bulunan kurs birimlerini tek tek ziyaret eden Nasıroğlu yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmaları inceledi.

 

Nasıroğlu, okuma yazma, Kuran-ı Kerim,  bilgisayar, satranç, müzik ve İngilizce dil eğitimi kursların verildiği ADEM’de kursiyerlerle bir araya geldi. Kuran dersi alan görme engelli  kursiyerlerle sohbet eden Nasıroğlu, yürütülen çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.