Badminton Grup Müsabakaları sona erdi

Badminton Grup Müsabakaları sona erdi

Spor Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Genç erkek ve kızlar Badminton Grup müsabakaları sona erdi.

19 Mayıs Spor salonunda yapılan müsabakalara genç kızlarda 12 takım, genç erkeklerde ise 11 takım katılım sağladı. 23-25 Şubat 2024 tarihleri arasında oynanan müsabakalar sonucunda kategorisinde ilk ikiye giren takımları ilerini ve gruplarını yarı finallerde temsil etmeye hak kazandılar. Grup müsabakalarına Batman takımlarının yanı sıra Diyarbakır, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Siirt, Adıyaman, Gaziantep, Mardin ve Malatya illerinin takımları katılım sağladı. Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, Badminton İl Temsilcisi Mehmet Salih Yıldız ve grup müsabakalarına gelen idareci ve antrenörler tarafından verildi. Badminton Grup müsabakalarının Fair-Play çerçevesinde geçtiğini belirten Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, dereceye giren ve yarı finale çıkan bütün takımlara başarılar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.