Karate Kyu Kuşak Terfi Sınavı Yapıldı

Karate Kyu Kuşak Terfi Sınavı Yapıldı

Gündem Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 14:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Faaliyet programında yer alan 2024-1. Dönem KYU kuşak terfi sınavı yapıldı.

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan terfi sınavlarına 70 sporcu katılım sağladı. 2024 yılının belirli aylarında kuşak terfi sınavları gerçekleştireceklerini belirten Karate İl Temsilcisi Sedat Yılmaz, katılım sağlayıp başarılı olan sporcuları tebrik etti. İl Temsilcisi yılmaz; “Batman Karate ailesi olarak hep bir aradayız. 2024 / 1. Dönem KYU kuşak terfi Sınavı yoğun bir sporcu katılımıyla sona erdi. Sporcularımızın bir üst kemere çıkmasını sağlayan ve onları en iyi şekilde yarışmalarda motive etme açısından zorunlu olan kemer sınavı yıl içerisinde Şubat, Haziran ve Ekim aylarında yapılmaktadır. Amacımız Karate branşımızı en üst seviyeye çıkarmaktır. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Her konuda bizlere yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Spor Şube Müdürümüz Sayın Burak Eren’e, gençlik ve spor ailesine çok teşekkür ederim.”dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.