SÜREKLİ BU NOKTA ‘DA KAZA YAŞANIYOR

SÜREKLİ BU NOKTA ‘DA KAZA YAŞANIYOR

Asayiş Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 16:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

 

Batman Pazaryeri mahallesinde iki aracın karıştığı kazada kontrolünü kaybeden araçlardan biri bir evin bahçesine çarparak dura bildi kazada bir kişi yaralanırken mahalle sakinleri ise aynı nokta da yaşanan kazalara önlem alınmasını istedi.

 

Kaza Batman Pazaryeri Mahallesi 2714 sokakta meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen iki araç çarpıştı, çarpışmanın şiddetiyle kontrolünü kaybeden araçlardan biri bir evin bahçesine girerek dura bildi. Kazada bir kişi yaralandı.

“SÜREKLİ BURADA KAZA OLUYOR”

Sürekli bu güzergahta kaza yaşandığını söyleyen mahalle sakinleri ise ,” gün geçmezsin ki bu nokta da maddi hasarlı veya yaramalı kaza yaşanmasın biz yetkililerden bir an önce buraya hız kesici kavis yapılmasını istiyoruz ifadesinde ,” bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.