1 MİLYON 100 BİN NÜFUSA YETECEK İMAR

1 MİLYON 100 BİN NÜFUSA YETECEK İMAR

Gündem Yayın: 27 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2023 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kısmet mahallesinde gerçekleşen mahalle buluşmalarında konuşan Vali Ekrem Canalp, “Batman'ın planlı, düzenli bir kent olması, imar planının yapılmış olmasına bağlıdır. İmarı olmadan bir kent planlı şekilde büyüyemez, gelişemez" dedi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarının 16’ncısı Kısmet mahallesinde gerçekleşti. Altyapı, üstyapı, kültür ve sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım, sosyal yardım konularının ele alındığı programda konuşan Vali Canalp, "Bu imarla ilgili bizim yapmış çalışmalara birileri dil uzatıyor.   Eğer imar yoksa park yapacak yer dahi bulamazsınız, imar yoksa okul için yer bulamazsınız. Bunların olabilmesi, sağlıklı bir imar planlamasına bağlıdır. Buna bağlı olarak 42 bin dönüm arazide 1 milyon 100 bin nüfusa yetecek kadar imar yapıyoruz. İmar planı yapıyorsunuz, birileri diyor ki, çay kirlenir. Batman'daki bütün imarı yapılmış olan arazilerin suyu Batman çayına akıyor. İmar yapmış olduğumuz her yerdeki su, havzada toplanıp Batman çayına akıyor. Hep eften-püften boş sözler" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.