ASKON Şube Başkanı Nasıroğlu; Batman’ın gelişmesi için herkes elini taşın altına koysun”

ASKON Şube Başkanı Nasıroğlu; Batman’ın gelişmesi için herkes elini taşın altına koysun”

Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 15:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından ekonomi değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kristal Park'ta gerçekleştirilen, programa AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, iş insanları ve çok sayıda ASKON üyesi katıldı. Sinevizyon gösterimi ve ekonomi değerlendirme sunumu ile başlayan programda şehrin ekonomisi ile ilgili ayrıntılar konuşuldu. Açılış konuşmasını yapan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Batman'ın ileri seviyeye gelmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

BATMAN'IN SORUNLARI KONUŞULDU

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun Batman için bir şans olduğuna işaret eden Nasıroğlu, Batman'ın başlıca sorunlarına da değindi. Uçak sefer sayılarının artırılması, yeni OSB sitelerinin kurulması ve Batman'ın giriş yolları gibi elzem konuları gündeme getiren başkan Nasıroğlu, çalışma hayatında teşvik ve kredilerin, SGK, DİKA, İŞKUR ve KOSGEB tarafından sunulan birçok teşvikin bölgesel değil il bazında verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. ASKON'un kurulduğu tarihten itibaren 10 binin üzerinde kişiye iş imkanı sağladığını ve üyeleri vasıtasıyla en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını anlatan başkan Nasıroğlu, yaptıkları yatırımlarla Batman ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunduklarını vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.