Üniversitenin Gönüllü Gençleri Gercüş’teydi

Üniversitenin Gönüllü Gençleri Gercüş’teydi

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 14:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Petrolkent Gençlik Merkezi, ağalar diyarı olarak bilinen Gercüş’te bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

"Okuduğum Şehri Tanıyorum" etkinliği kapsamında Batman’da üniversite okuyan gönüllü gençler Gercüş ilçesine hayran kaldılar. Gercüş’ün farklı inanç kültürlerini yerinde gören Petrolkent Gençlik Merkezinin üniversiteli gönüllü gençleri ve Gençlik Liderleri bu tür Organizasyonların önemli oyduğunu ifade etiler. Gönüllü gençler Gercüş ilçesi ile bütünleşen ve Dünya genelinde tanınan Becirman köyündeki Seyid Bilal Türbesini, Arıca köyünde bulunan Mor Aho Manastırını, karakolda görev yapan askerleri ve ilçe Kaymakamı Muhammed Öztaş’ı ziyaret ettiler. Gençler ayrıca Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş ile Ali Fuat Başgil'in yazdığı, "Gençlerle Başbaşa" adlı kitabının da kritiğini yaptılar. ‘Okuduğum Şehri Tanıyorum’ kültürel gezisi programına Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Soyvural’da eşlik etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.