MHP MERKEZ İLÇEDE KONGRE HEYECANI

MHP Batman İl Teşkilatı; Kozluk, Sason, Hasankeyf ve Gercüş ilçe kongrelerinin ardından 24 Eylül 2023 Pazar günü saat 14.00’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Merkez ilçe Başkanlığı kongresini yapmaya hazırlanıyor.

Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 12:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News


Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Avukatı ve MYK üyesi Av. Abdullah Bahadır Alperen, Divan Üyeliklerini ise Siirt MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ve Bitlis MHP İl Başkanı Tekin Uçak yapacak. MHP Batman Merkez İlçe Başkanlığının yapacağı 14. Olağan Genel Kurula bütün Batman halkı davet edildi. 
TEK LİSTEYLE SEÇİME GİDİLECEK
İş İnsanı Cahit Sevim Başkanlığında kongreye gidecek olan MHP Merkez İlçe Başkanlığı için bütün hazırlıklar tamamlandı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “İlçelerimizin kongrelerini tamamladık. Pazar günü yapacağımız Merkez ilçe kongremizde şimdiden herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Pazar günü yapacağımız kongremize bütün ülküdaşlarımızı, bozkurt sevdalılarını ve Batman halkını bekliyoruz. Batman’a ve partimize yakışır bir kongre için bütün hazırlıklarımızı tamamladık.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.