İtfaiye Ekipleri, Şanlıurfa'da Sel Çalışmalarına Katıldı

itfaiye ekipleri Şanlıurfa'da arama kurtarma ve temizlik faaliyetine yardımcı oluyor

Gündem Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, Şanlıurfa ilinde meydana gelen sel nedeniyle yol, sokak, cadde, evlerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa ilinde mevsim normallerinin üzerinde yağış alarak metrekareye yağan fazla yağış miktarı sele neden olmuş, selin getirdiği çamur tabakası balçık oluşturarak bölgede bulunan evlerin zarar görmesi ve trafiğin aksamasına neden olmuştu.

Ardı ardına meydana gelen deprem ve selden zarar gören bölgelerde temizlik çalışmalarını sürdüren İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı 6 kişilik ekip ve 2 araç, bir yandan selde mahsur kalan vatandaşlara yönelik arama kurtarma faaliyetini sürdürürken, bir yandan da selden etkilenen yerlerde tazyikli su ile temizleme, yıkama çalışmaların gerçekleştirerek salgın hastalıkların da önüne geçmiş oluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.