Ramanlı: Kürt meselesini terörün girdabından kurtaracağız

Ramanlı: Kürt meselesini terörün girdabından kurtaracağız

Siyaset Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Halkla buluşmasında toplanan kalabalığa hitap eden Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, “Kürt meselesini silahın, şiddetin, kanın, gözyaşının, huzursuzluğun ve terörün girdabından çekip çıkaracağız” dedi.

Halk buluşmalarında şehrin farklı parklarında seçmenlerle bir araya gelmeye devam eden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Merkez Gültepe Mahallesi Su Parkı’nda yoğun katılımın olduğu programa, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu ve il teşkilatı da hazır bulundu. Halkın yoğun katılımla ilgi gösterdiği programda Ramanlı, 28 Şubat zihniyetinin mimarlarının ülkeyi kâbusa dönüştürmek için yine başa geçmek istediklerini ifade etti.

"KÜRT MESELESİNİ HÜDA PAR ÇÖZECEKTİR’

HÜDA PAR'ın Meclis’e girmesiyle Kürt meselesinin siyasi yolarla çözüleceğine değinen Ramanlı, kendilerini Meclis’te görmek istemeyenlerin ise Kürt meselesinin çözüme kavuşmasını istemeyenler olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.