Şampiyondan Özperk’e ziyaret

Şampiyondan Özperk’e ziyaret

Gündem Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 14:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Taekwondobranşında sayısız şampiyonlukları bulunan ve son olarak katılım sağladığı Türkiye Taekwondo Büyükler yarışmasında ikinci olan Hayrünnisa İzmir ve antrenörü Habip Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret etti.

Milli TaekwandocuHayrünnisa İzmir, son olarak Muğla ilinde yapılan Büyükler Türkiye şampiyonasında şansız bir şekilde ikinci olduğunu ve bunun telafisini sonraki şampiyonluklarda telafi edeceğini söyledi. Antrenör Habip Çelik ise, 57 kg’da 91 sporcu arasında Türkiye ikincisi olan Milli sporcusu Hayrünnisa İzmir’in daha iyi başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Çelik yaptığı açıklamada; “Bütün başarılarımızın arkasında Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’in büyük emek ve katkıları var. O yüzden bu mutluluğumuzu sporcumuzla birlikte Sayın Müdürümüzle paylaşmak istedik. Şimdi Milli sporcumuz Hayrünnisa İzmir 14 Şubat 2024 tarihinde Antalya ilinde yapılacak olan Uluslararası Türkiye Opende de ilimizi ve Türkiye’yi Milli takım formasıyla temsil edecek. Sporcumuz aynı zamanda Altın Yumruk Spor kulübünün de lisanslı oyuncusudur. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” diye konuştu. Kendisini ziyaret eden Hayrünnisa İzmir ve Antrenör Habip Çelik’i kutlayan İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, aynı başarıları Uluslararası müsabakalarda da beklediğini belirterek, başarılar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.