Alışverişin kalbi Elma Sokağı’nda atıyor

Alışverişin kalbi Elma Sokağı’nda atıyor

Ekonomi Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 14:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ın en eski alışveriş alanlarından biri olan ve 130 iş yerinden oluşan Elma Sokağı’nda son yıllarda yapılan çalışmalarla baştan aşağı çehresi değişti. Elma Sokağı’nda güzel çalışmalara imza atan Başkan Turan Songur, esnaflar için kendi ellerinden gelen çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini kaydetti.

Batman’da alışveriş denince akla gelen yerlerden biri olan Elma Sokağı’nda son yıllarda gözle görülür değişim ve dönüşümle kentin önemli noktalarından biri olmaya devam ediyor. Elma Sokağı’nda yapılan yeniklilerin mimarı ise Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur olarak görülüyor.

“ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”

Başkanı Turan Songur, “130 iş yeri ile Batman’ın ilk alışveriş yerlerinden biri olan ve kalabalığıyla göz dolduran Elma Sokağı’nda et ürünleri, işkembe, kelle paça, peynir ürünleri yanı sıra kuru bakliyat ve şarküteri ürünleri satılmakta. Biz yönetimi aldığımız günden beri çok güzel çalışmalara imza attık. 2020 yılında Özellikle Elma Sokağı ve bölgesinde hırsızlık yaşanmaması için üst düzey güvenlik önlemleri aldık ve Elma Sokağımız başta olmak üzere, çevre sokaklarımızda mobese kameralarımızın sayılarını artırdık. Bütün hırsızlık olaylarını mobesede tespit edip, edebiliyoruz.  Ayrıca vatandaşlar, müzik eşliğinde alışveriş yapıyor. Ve kurduğumuz ses sistemi ile müşterilere haftanın 5 günü müzik yayını, perşembe ve Cuma günleri ilahi dinletisi yapıyoruz.

Ayrıca Elma Sokağı girişine güzel tabela asıp üstünüde kapattık.  Her gün dükkânlar kapandıktan sonra çöpler gelişi güzel toplanıyor. Ben burada olduğum müddetçe birçok daha projelere imza atacağım. Amacım sadece esnafımıza hizmettir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.