Yeni Başkan Ekremoğlu

Yeni Başkan Ekremoğlu

Gündem Yayın: 09 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.07.2023 12:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

SS Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığına, önceki seçimin kazanılmasında büyük katkıları olan Hanifi Ekremoğlu getirildi.

Genç iş insanı Hanifi Ekremoğlu Osmanlı Cafe’de yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Başkan Ekremoğlu, kooperatifin, esnafların ve Batman halkının hizmetinde olduğunu söyledi.

‘KAPIMIZ HERKESE SONUNA KADAR AÇIKTIR’

“Kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Ulaşılması güç değil, kolay ve şeffaf olacağız.” diyen Başkan Ekremoğlu açıklamasına şöyle devam etti; “Esnaflarımız en ufak bir sıkıntısında çekinmeden bana ulaşmasını isterim ve beklerim. Kapım daima onlara açık olacaktır. Şartları ve imkânı olan bütün esnaflarımızın kredi çekmeleri konusunda gereken kolaylığı gösteriyor ve göstermeye devam edeceğiz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.