Nasıroğlu, Yarasalar Taraftar Gurubu ile bir araya geldi

Nasıroğlu, Yarasalar Taraftar Gurubu ile bir araya geldi

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

TPAO Batman Petrolspor'un taraftar grubu olan Yarasalar üyeleriyle  buluşan Milletvekili Nasıroğlu'na Petrolspor Başkanı Mustafa Demir, Petrolspor Şube Sorumlusu Mustafa Balaban ve  Yarasalar Taraftarlar Derneği Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya da eşlik etti.

Oldukça samimi bir atmosferde geçen buluşmada, Petrolspor'un hedefleriyle ilgili  görüş alışverişinde bulunuldu. Taraftar grubuyla bir arada bulunmanın önemine vurgu yapan Nasıroğlu "Sizler bizim için her zaman en değerli olan, takımımızın arkasında duran, bu takımın en büyük destekçisi, en büyük enerjisi, en büyük gücüsünüz. Hep birlikte takımımıza daha güçlü bir şekilde sahip çıkacağız." Dedi. Daha önce elde ettikleri  şampiyonluğu bu yılda yaşamak istediklerinin altını çizen Nasıroğlu, bunun için de her türlü imkanı sağladıklarını sözlerine ekledi. Nasıroğlu "Bu süreçte taraftarlarımızın da verdikleri desteği sezon sonuna kadar sürdüreceklerinden eminim" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.