‘Yapılan artış zamlarla erimemeli’

‘Yapılan artış zamlarla erimemeli’

Ekonomi Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 15:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğl, Yeni asgari ücretle ilgili açıklama yaptı. Başkan Nasıroğlu, “Yapılan artış zamlarla erimemli” değerlendirmesinde bulundu.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, İş dünyasının temsilcileri olarak asgari ücrete yapılan zam oranının bekledikleri bir rakam olduğunu açıklayarak, bu artışın zamlar karşısında eritilmemesi gerektiğini ifade etti. Nasıroğlu "Beklenilen artış oldu diyebiliriz. Çalışanların refah seviyesinin artırılmasının temel koşulu enflasyonla mücadeleden geçiyor. Lakin bu artışın anlamlı olabilmesi kesinlikle fiyat istikrarının sağlanarak öngörülebilir bir ekonomik düzenin sağlanmasına bağlı" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.